top of page

CASES

ACO

LYNK & CO

komvux_edited.png
HM_edited.png
samsung_edited.png
Svana_edited.png
String_edited.jpg
Uniqlo_edited.jpg
DSCF7692.jpg
explo.png
post_edited.png
Arla_edited.jpg
Solid G_edited.jpg
Gant_edited.jpg

Our 
Story

Get to Know Us

This is a paragraph about your business. Let your visitors know who you are, what you do and what your website is all about. Double click on the text box to edit the text and add all the information you want to share.

STORIES

WITH AN EDITORIAL TOUCH

LYNK & CO: NON EXPERTS PRESENT 3 AVSNITT

Hur man förklarar Lynk & Co på ett annorlunda sätt? Med hjälp av Lynk & Co’s egna ambassadörer skapade vi 3 avsnitt under namnet "Non-experts present".

BUSINESS SWEDEN: 5 AVSNITT

Vårt miniteam reste från södra till norra Sverige, med den gula stolen för att träffa och intervjua över 35 ledande företagare och forskare

Uppdraget var att hjälpa Business Swedens marknadsföra Sverige för internationella företag investerare.

Resultatet blev 5 unika filmer i olika affärsområden som, Life Science, Smart Industry, Smart Transport, Smart Energy och Dig Tech.

ALLER MEDIA: ELLE HOUSE TOUR WITH KAKAN HERMANSSON 3 AVSNITT

 I serien ELLE Hemma Hos tar tidningen ELLE med sina läsare in i kända profilers hem. I tre avsnitt knackar Kakan Hermansson på och ger tittaren massvis av inspiration om kulörer, material, design och allt som har med inredning att göra. 

ALLER MEDIA: MIDDAG MED SOFIA WOOD 9 AVSNITT

 Influencern och livsstilsbloggaren Sofia Woods mest googlade recept i nio avsnitt. Skapad för ELLE och "ELLE mat och vins" webbplats och kanaler. 

POST NORD: MIN PASSION 4 AVSNITT

 I contentserien "Min passion" ville Postnord lyfta det känslomässiga värdet av saker och ting, och hur stor inverkan det kan ha på människor. Efter en gedigen castingprocess hittade vi unika personer med ovanliga passioner. I serien får vi träffa dem i varsitt avsnitt, var och en med en stor passion.

 

SVANEN: ATT SVANA 11 EPISODES

Lanseringen av det nya ordet "svana" (betyder att göra hållbara handlingar) togs fram för att sätta  en positiv klang på klimatkommunikation. För att få ut ordet hade vi influencern Brita Zackari med i serien. Kampanjen vann det prestigefyllda Native Advertising Awards 2021 i kategorin "Bästa kampanj" för bästa användning av influencer. 

 

 

 KONTAKT: LISA SJÖSTEN Executive Producer +46 707 69 44 07  lisa@newnew.se

bottom of page