top of page
NewNew Gant - Karim Naar-high

OM OSS

NEWNEW är en produktionsbyrå som specialiserar sig på att snabbt producera kostnadseffektivt och kreativt content som sticker ut och berör för alla typer av mediaplattformar.

Vi är experter på produktion, kreativitet och strategi när det gäller rörligt och stillbildsmaterial, vårt mål är att leverera bästa möjliga produktionsvärde för varje kunds budget. Vi hjälper våra kunder med allt från filmproduktion, stillbild och animationer till influenser-marknadsföring. Varje projekt vi tar på oss skräddarsys efter kundens behov och utmanar branschstandarderna för att maximera output.

Så vem vill du att vi ska vara?

Vi är en fullservicefilm och stillbildsproduktionsbyrå som kan tillhandahålla regi och och stillbildsfotograf likväl kan vi tillhandahålla en kringresande one-man band produktion. Jättestor eller jättelitet. Vi kan producera era produktioner om ni har en inhouse regissör eller kreatör. Vi gör influenser marknadsföring, både produktion och scouting av influensers och profiler. VI producerar Youtube serier, TikTok kampanjer och erbjuder content och Always on strategier. Vi hyr ut byråproducenter för upphandlingskonsultation. Full flexibilitet och anpassningsförmåga för att möte era behov.

Våra tjänster:

Filmproduktion

Fotoproduktion

Konceptutveckling

Regi

Service production

Storytelling

Projektledning

Postproduktion

SoMe strategi

bottom of page